ONZE DIENSTEN

Zijn uw datadragers zoals computer of USB-sticks niet langer bruikbaar? Ga voor verantwoorde datavernietiging op maat.

DATAVERNIETIGING DOOR FLEXSHRED

Met datavernietiging voorkomt u dat gevoelige gegevens in de verkeerde handen terecht komen. Wij helpen u om uw data te vernietigen op een verantwoorde manier. Ga voor gecertificeerde datavernietiging op maat. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen.

OP UW LOCATIE

Wilt u zekerheid? Wij vernietigen uw data op locatie. Hierdoor hoeven uw datadragers niet vervoerd te worden en voorkomt u onnodig risico. Het vernietigen van de data kan onder toezicht gebeuren. Deze transparantie vinden wij belangrijk. 

OF BIJ ONS?

Kiest u voor vernietiging op onze locatie? Dan bent u welkom voor een kop koffie bij ons op kantoor en kunt u toezicht houden tijdens het proces.

PERIODIEKE DATAVERNIETIGING

Wij kunnen ook periodiek langskomen op locatie voor de vernietiging. Hierbij is het mogelijk dat wij een verzegelde afvoerbak plaatsen waarin u de datadragers tijdelijk veilig kunt opbergen.

GECERTIFICEERDE DATAVERNIETIGING

Na vernietiging ontvangt u het officiële vernietigingscertificaat. Dit biedt u de garantie dat uw data volgens Europese wet- en regelgeving (AVG/GPR) is vernietigd. Alle datadragers worden geteld en geregistreerd op dit certificaat; uw garantiebewijs bij een interne audit van uw ISO 9001 en/of 14001. 

ONZE WERKWIJZE

Wat zijn uw wensen? Wij maken gebruik van verschillende methoden. Hierdoor is er altijd een aanpak mogelijk die bij u past. Als wij uw data op locatie vernietigen bieden wij u de volgende mogelijkheden:

SHREDDEREN

Wij bieden u de mogelijkheid om datadragers fysiek te laten vernietigen onder de normen van DIN 66399. Bij dit proces gebruiken wij een mobiele shredder. Desgewenst gebeurt dit onder uw toezicht.  Bij het shredderen worden uw datadragers versnipperd tot een formaat van H4 (2000 vierkante mm).

*U kiest voor deze methode als u wilt dat niet alleen de data, maar ook het fysieke product vernietigd wordt. Hiermee voorkomt u dat de datadragers opnieuw worden ingezet. Na vernietiging wordt het overblijfsel gecertificeerd gerecycled door Weeelabex gecertificeerde bedrijven.*

DEGAUSSEN

Wij kunnen ook uw harde schijven vernietigen met een degausser. Bij deze methode wordt uw datadrager vernietigd door een magnetisch veld. Na het proces is de harde schijf niet meer bruikbaar. Ook hierbij is het mogelijk dat wij uw vernietigde datadragers afvoeren en Weelabex gecertificeerd laten recyclen.

SOFTWAREMATIGE VERNIETIGING

Wilt u de datadragers, zoals computers of telefoons hergebruiken of verkopen? Dan kiest u voor softwarematige vernietiging van uw data. Hierbij gebruiken wij gecertificeerde software waarbij wij alles van de datadrager verwijderen. Dit proces kan zowel bij u op locatie als bij ons op locatie, desgewenst onder toezicht,  worden uitgevoerd. Na de softwarematige vernietiging kunt u de apparaten opnieuw gebruiken en zijn deze veilig te verkopen.

OUDE HARDWARE AFVOEREN?

Wilt u de datadragers niet meer gebruiken? Dan helpen wij u graag bij het afvoeren hiervan. Wij faciliteren de afvoer en opkoop van uw oude hardware. Als u hierin interesse heeft, geef dit dan in uw offerteaanvraag aan.  

Regelmatige datavernietiging en -afvoer

Zoekt u een oplossing voor het regelmatig laten vernietigen en of afvoeren van uw data? Wij helpen u graag met een oplossing op maat.

Voordelen Flexshred

 • Vergrendelde containers voor tijdelijke opslag
 • Ruimtebesparend
 • 100% veilige recycling
 • Vernietigingscertificaat na uitvoer van onze dienst(en)
 • Vernietiging en afvoer volgens Europese wet- en regelgeving (AVG/GPR)
 • Datavernietiging en afvoer op maat

STRUCTURELE AFVOER INREGELEN

Wilt u op regelmatige basis gebruik maken van onze data-afvoer? Wij kijken graag met u mee om zo een oplossing op maat te kunnen bieden. Periodieke afvoer ontzorgt u voor de lange termijn.

Tijdelijke opslag met vergrendelde containers

Wilt u een tijdelijke en veilige opslag voor uw hardware en datadragers die u niet meer gebruikt? Dan plaatsen wij vergrendelde containers bij u op kantoor of in het magazijn. Vervolgens komen wij periodiek, in afstemming met u, uw data vernietigen en/of afvoeren. Na afvoer en vernietiging ontvangt u van ons altijd een certificaat van vernietiging.

ICT  afvoer en recycling

Wij helpen u graag met het afvoeren en opkopen van hardware die u niet langer gebruikt. Wij verzorgen de afvoer naar onze locatie waar wij uw oude hardware beoordelen en verwerken.

Vervoer en onze tijdelijke opslaglocatie

Onze chauffeurs transporteren uw vergrendelde datadragers rechtstreeks naar onze locatie in Lelystad. Bij binnenkomst bergen wij uw datadragers op in onze data kluis tot de vernietiging plaatsvindt. Onze vestiging is beveiligd met camera’s, alarm en toegangsalarmen . Na verwerking zal u van ons horen wat de restwaarde van de hardware is. Deze dienst is desgewenst te combineren met datavernietiging bij u of ons op locatie. Hierbij worden uw datadragers fysiek vernietigd. Alle restproducten voeren wij  na vernietiging af naar een Weeelabex gecertificeerde recycalers. Hiermee waarborgen wij de veiligheid van uw datadragers.

ADVIES EN OPLOSSINGEN

Wij bieden u graag een oplossing op maat aan. Wilt u bijvoorbeeld eenmalig data laten vernietigen dan wel afvoeren of bent u op zoek naar een structurele oplossing? Wij bieden verschillende diensten aan, die naar wens zijn in te vullen en adviseren u hier graag over. Na afvoer en vernietiging ontvangt u van ons altijd een certificaat van vernietiging. Qua oplossingen kunt u denken aan:

 • Periodieke datavernietiging op locatie;
 • Periodieke datavernietiging bij ons op locatie;
 • Afvoer van u oude of ongebruikte hardware;
 • Plaatsing van een shredder bij u op locatie;
 • Plaatsing van afvoer containers;
 • Het opzetten van flowchart voor uw data.

Wij willen u volledig ontzorgen. Dit betekent dat onze service verder gaat dan alleen het vernietigen van uw data. Daarom horen wij graag wat de huidige situatie is en  wat uw problemen en uitdagingen zijn op het gebied van datavernietiging.

HET JUISTE BELEID ROND DATAVERNIETIGING

Om uw gevoelige data veilig te kunnen stellen is het belangrijk dat u een juist beleid voert op datavernietiging. Dit start met het in kaart brengen van waar uw data zich bevindt en hoe er binnen het bedrijf wordt omgegaan met deze data. Nemen medewerkers laptops bijvoorbeeld mee naar huis? En hoe zijn zaken geregeld bij ontslag of zelfs overlijden van een medewerker? Door hier vooraf goed over na te denken denken kan uw data uiteindelijk veilig vernietigd worden en voorkomt u datalekken. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van en adviseren over het gehele proces rond datavernietiging en denken graag met u mee.

LEVEREN VAN VERNIETIGINGS
APPARATUUR

Veilig zelf datadragers vernietigingen bij u op locatie? Wij bieden een ruim assortiment aan IT shredders aan. Hiermee kunt u HDDs, SSDs, Datatapes  en kleine datadragers kunt vernietigen in eigen beheer. Wij leiden uw  medewerkers ook op, zodat zij de machine op de juiste manier kunnen gebruiken. Onze lijn van machines vernietigen u datadragers  naar de standaarden van de NSA en andere overheidsinstanties.

SERVICE EN ONDERHOUD VAN APPARATUUR

Bent u op zoek naar een partij die uw shredders kan onderhouden? Ook daar helpen wij graag bij. Onze collega’s komen bij u op locatie om het nodige onderhoud te plegen en een inspectie uit te voeren. Wij reinigen en oliën uw machine en controleren op slijtage. Ook vervangen wij, wanneer nodig, onderdelen van de shredder zoals de loopband.

Wij bieden u graag transparantie. Bij ons bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit tegen een passende prijs. Vraag direct een offerte aan.

AFVOER VAN LAPTOP/PC

Op aanvraag
 • DATAVERNIETIGING
 • GECERTIFICEERD

DATA TAPES VERNIETIGING

Op aanvraag
 • FYSIEKE DATAVERNIETIGING
 • GECERTIFICEERD

HARDE SCHIJF VERNIETIGING

Op aanvraag
 • FYSIEKE DATAVERNIETIGING
 • GECERTIFICEERD

LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Op aanvraag
 • PICK UP
 • DESKUNDIG PERSONEEL